Sommerhockey 2018

Velkommen til Nes IK`s sommerhockey 2018!

 

Nes ishockeyklubb har igjen gleden av å invitere jenter og gutter født i perioden 2002-2011 til sommerhockeyskole fra søndag
24. juni til fredag 29.juni.

Velkommen til Runnirinken og trivelige Årnes. Første uken i sommerferien bør du tilbringe på Årnes slik som mange andre toppspillere har gjort før. Sammen med Paul Jenkins og de andre trenerne fra Nes. Det vil være fokus på skøyteteknikk, basisstyrke, kølleteknikk, kosthold. Programmet utenfor isen er meget variert. Målvaktene blir godt ivaretatt med egen keepertrener.

Nes Ishockeyklubb ble stiftet i 1964 og har siden vært et markert tilbud i nærmiljøet med både skøyte- og hockeyopplæring.

Klubbens slagord; Flest mulig Lengst mulig Best mulig, kan kort oppsummeres med at Nes IK er kjent for sitt arbeide med å satse på breddeidrett. Som f.eks. vår Skøyte- og Hockeyskole av god kvalitet, satsing på alderslag samt publikumsåpent for frigåing på lørdager. Vi ønsker oss en videre økt rekruttering til sporten og er stolte av å kunne tilby enda en sommerhockey-uke av høy kvalitet!

Alle grupper vil få 2 til 4 økter på is daglig, i tillegg tilbyr vi :

  • Egen keepertrening på is.
  • ballspill og turn m/instruktør fra Nes Turn.
  • Internkamper
  • Grillkveld 

Kurspris:

Dagelev: kr. 3 500,- pr. deltaker. Inkluderer 2 måltider per dag.

Internatelev: kr 4 500,- pr deltager. Inkluderer alle måltider fra søndag ettermiddag t.o.m. fredag ettermiddag. Mrk: nedre aldersgrense 10 år! Elevene overnatter på Runni ungdomsskole, vegg i vegg med Runnirinken. Sengetøy og liggeunderlag må medbringes.

Søskenmoderasjon: kr. 500,- pr søsken til fullt betalende deltager.

 

Påmelding og forhåndsbetaling:

Påmelding skjer via skjema under

Påmeldingsskjema Sommerhockey 2018

Read More

Trenger du ytterligere opplysninger om sommerhockeyskolen ber vi om at du tar kontakt på mail jarnesen10@gmail.com eventuelt på telefon etter kl 17:00 sportslig leder Jørgen Arnesen mob.nr: 918 00 432

 

Forhåndsbetaling
kr 2000 innbetales til kontonummer 1271.05.66176 innen 15.5.2018. Påmeldingen m/bet. er bindende, refunderes kun ved fremlagt legeattest.

Husk å merke innbetaling med navn, adresse og fødselsdato.

Innbetalingsblankett for restbeløp sendes deltager sammen med detaljert program. Restbeløp skal være innbetalt senest 01.06.18..

Vær rask, her gjelder ”førstemann til mølla”. Max 30 utespillere pr. gruppe.

Velkommen til en trivelig og lærerik uke!

 

Del nå