Nytt U8-lag

Nytt U8-lag

I høst starter Nes IK opp et helt nytt lag for de aller minste i Runnirinken på Årnes.

For hvem?
Laget heter U8 (betyr under 8 år) og passer bra for seks- og sjuåringer. Det er også mulig for spillere på åtte år uten tidligere hockey-erfaring å starte her, slik at de eventuelt kan ta steget opp på vårt U10 lag senere.
VIKTIG: Det nye U8-laget er både for jenter og gutter.
Hovedtrener er Julian Nysveen. Han har spilt ishockey selv i mange år, har trener-utdannelse fra NIF og er også trener på vår skøyte- og hockeyskole.Når?U8-laget skal etter hvert trene to ganger i uka – på mandager fra 18.00 til 18.50 og på onsdager til samme tidene sammen med skøyte- og hockeyskolen. Siden skøyte- og hockeyskolen ikke starter opp før uka etter høstferien, blir det foreløpig bare trening på mandager.

På dette laget er alle nye, så her er det mest lysten til å prøve ishockey det kommer an på. Ikke om du har spilt hockey tidligere.

Utstyr?
Minimums-utstyr for å spille er skøyter, kølle, hjelm med gitter, hansker (vanlige utehansker er OK), halsbeskytter og gjerne leggskinn. Vanlig utstyr for en hockeyspiller ellers er albuebeskyttere og susp. Vi har en del utstyr til utlån.
Ishockey er en sport med få skader blant de yngre, side de alltid er godt beskyttet.

Det tar erfaringsmessig litt tid å få på alt utstyret de første gangene, så du bør møte opp en halv time før treningen starter.

Halv pris
Nye spillere har halv treningsavgift det første året, siden foreldrene ofte må kjøpe inn litt utstyr. Det vil si 600 kroner før jul og det samme etter - det samme som man betaler på skøyte- og hockeyskolen. De første gangene er uansett gratis, så det er bare å møte opp.

Ishockey er en spennende idrett som utvikler alt fra balanse og koordinasjon til styrke og hurtighet. For alle som spiller fotball om sommeren, er dette super vintertrening.

Når starter vi?
På U8-laget skal vi først og fremst ha det gøy. Slagordet for Nes IK er «flest mulig, lengst mulig, best mulig». Isen er klar - første trening er mandag 6. september. Hvis du ikke har mulighet til å komme da, tar vi imot deg når som helst seinere i høst.

31.08.2021 14:41